Terug naar het overzicht

Leren van bomen

Met de  initiatieven rondom bomen nemen we je mee naar buiten, zodat je weer in verbinding komt met jezelf en de natuur. Je kunt je hier inschrijven voor de verschillende online initiatieven, waaronder Leren van bomen.  

Wist je dat een mens gelukkiger wordt wanneer hij 20 minuten per dag buiten doorbrengt? Je bent gemaakt voor de buitenlucht en wij geven je graag inspiratie! De belevingen rondom bomen starten op het moment van inschrijven en je ontvangt de inspiratie in je inbox. Bij sommige initiatieven krijg je ook een boek thuisgestuurd. Het leren van bomen staat centraal. De meeste belevingen werken door middel van een vrijwillige donatie, waarbij we een richtbedrag aangeven. Ook ondersteun je bij het initiatief Leren van bomen de aanplant van een tropisch oerbos in Peru.

Ontdek het boek Leren van bomen, ontvang de gesproken meditaties
en draag bij aan bosaanplant 

(Let op! Heb jij het boek Leren van bomen al in bezit, dan kun je via bovenstaande link gratis inschrijven voor de gesproken meditaties. )

De online belevingen rondom bomen op een rij: 

  • Leren van bomen – 50 gesproken Bijbelmeditaties. 50 dagen lang ontvang je elke dag een gesproken meditatie over een Bijbelse boom. Bij deze audioserie hoort het boek Leren van bomen en je ondersteunt met je aanschaf hiervan tevens de aanplant van een nieuw bos in Peru in samenwerking met natuurorganisatie A Rocha.
  • Onder de bomen – teken7weekse.  Bij Leren van bomen kun je tekenles krijgen van Andre Bikker van De Schilderschool. Deze tekenlessen passen bij de Bijbelmeditaties van Leren van bomen.  Het is mooi om deze tegelijktijdig te doen.
  • Een traan is als een bos: elke dag een klein gesprekje tussen mens en boom, met elke zevende dag een liedje van singer-songwriter Anne Don. Verdiepend en verstillend.
  • De teken7daagse bij Een traan is als een bos. Voor de optimale beleving kun je ook tekenlessen volgen van Andre Bikker van De Schilderschool bij Een traan is als een bos.

Leren van bomen is een initiatief waarbij we samenwerken met verschillende partijen.
De PKN, natuurorganisatie A Rocha, kunstenaars Andre Bikker en Frouckje van der Wal, musici Anne Don en Ronald Koops.

 

Ontdek meer over het tropische oerbos dat jij ondersteunt bij de aanschaf van dit boek.