Terug naar het overzicht

Leren van bomen

Regelmatig lanceren we via de trainingsomgeving ook korte online belevingen die je in verbinding brengen met jezelf en de natuur. Je kunt je hiervoor elk gewenst moment inschrijven en de beleving start op het moment van inschrijven. Je ontvangt de inspiratie in je inbox. Bij sommige initiatieven krijg je ook een boek thuisgestuurd. In veel van de belevingen staat het leren van bomen centraal en bij de belevingen kun je ook creatief bezig met kunstenaar Andre Bikker van De schilderschool. De meeste belevingen werken door middel van een vrijwillige donatie, waarbij we een richtbedrag aangeven.

Ontdek de online belevingen

  1. Een traan is als een bos: elke dag een klein gesprekje tussen mens en boom, met elke zevende dag een liedje van singer-songwriter Anne Don. Verdiepend en verstillend.
  2. De teken7daagse bij Een traan is als een bos. Voor de optimale beleving kun je ook tekenlessen volgen van Andre Bikker bij Een traan is als een bos.
  3. Onder de bomen – 49 bijbelse bomen meditaties. 49 dagen lang ontvang je elke dag een meditatie in de vorm van een lectio divina over een bijbelse boom.
  4. Onder de bomen – teken7weekse. Je kunt los van of gelijktijdig met ook weer tekenles krijgen. Deze tekenlessen passen bij de Bijbelse meditaties Onder de bomen dus het is mooi om deze tegelijktijdig te doen.