Herademen met de Psalmen: stiltetour voorjaar

Bij het nieuwe boek Herademen met de Psalmen hoort de gelijknamige Stiltetour. Die trok in de veertigdagentijd volle zalen en wegens grote belangstelling is in het voorjaar 2016 een laatste reeks concerten.

In het voorjaar komt de Stiltetour in  Doorn (huiskamerconcert met aansluitend stilteweekend), Nijkerk, Leeuwarden en Groningen.
Wees welkom!

In het boek Herademen met de Psalmen krijg je stiltemeditaties bij veertig psalmen aangereikt met reflectieve vragen, individueel en in groepsverband te gebruiken. Op de cd Herademen met de Psalmen worden psalmen (NBV) letterlijk gezongen en komen ze op een nieuwe manier tot leven. Via het bonusmateriaal aan Mirjams Leestafel kun je een aantal nummers van de cd beluisteren.

Bestellen Boek en bonusmateriaal
Het boek is te bestellen in de webwinkel. Het bonusmateriaal dat bij het boek hoort, staat online op Mirjams Leestafel.
De cd van Ronald is te bestellen via deze link van Ecovata.

Stiltetour 7 maart 2015-3 (Medium)

Stiltetour – Herademen met de Psalmen.
De Stiltetour is een pelgrimsreis met de psalmdichters. Een muzikale en verstillende tocht langs woorden van herademing, wanhoop en hoop. Laat je inspireren en troosten door deze eeuwenoude liederen.
Tijdens de avond beleef je de psalmen op diverse manieren: stiltemeditaties, de letterlijke psalmen op muziek en interactieve oefeningen. Net als bij de voorgaande stiltetours word je weer meegenomen op reis de stilte in. Er is ruimte voor hoogte- en dieptepunten.
Kaarten reserveren kan nu via Truetickets.nl/stiltetour.

Stiltetour 7 maart 2015-23 (Medium)

Reacties op de Stiltetouravonden:
Echt tot rust gekomen, uitgetild boven de alledaagsheid, letterlijk opgeademd.

Ik vond het een bijzondere avond. Het heeft me diep geraakt. De muziek was prachtig. Het is bijzonder om te ervaren en te voelen dat je werkelijk kunt herademen met de psalmen. Het leek wel alsof het voor mij gemaakt was. Zo persoonlijk was het.

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar het was een geweldige avond. Heerlijk die rust en diepgang in het programma.

In een woord? Geweldig. In meerdere woorden: ik wist al dat God in de stilte tot je hart spreekt. Maar het was fijn om samen met anderen in de stilte te zijn en te genieten wat God via Mirjam en Ronald tot ons te zeggen heeft!