Een midweek of weekend onthaasten en stilte oefenen kan tijdens de stilteretraites middenin de bossen in Doorn. Mirjam van der Vegt en team heten je welkom in het statige boshuis te Doorn waar je ruimte krijgt voor innerlijke verdieping door middel van meditatie, lezingen en creatieve inspiratie.

OVERZICHT QS STILTERETRAITES 2021/2022

Meerdere momenten:  online retraite De kracht van rust.
Doorn: 11-13 maart 2022 QS Stilteweekend Basis (VOL)
Doorn: 13-15 mei 2022 QS Stilteweekend Basis, extra retraite.
Doorn: 24-28 augustus 2022 QS Stilte-5-daagse
Doorn: 04-06 november 2022 QS Stilteweekend Verdiepend, thema: OVERVLOED

De retraites zijn over het algemeen snel volgeboekt. Geef je dus tijdig op als je verzekerd wilt zijn van een plek.

UITLEG PER QS STILTERETRAITE

Coronaproof retraite De kracht van rust

In deze tijd van corona is het door de maatregelen niet altijd mogelijk om een heel weekend bij elkaar te komen. Daarom bieden we ook een coronaproof variant met online momenten en 8 weken training via email of app. Lees hier meer.

QS Stilteweekend basis : 1x per jaar | voorjaar | Doorn

Tijdens dit onthaastende weekend ontdek je wat stilte doet met een mens en waarom het heilzaam is om deze momenten in je leven in te bouwen, ook in je relatie met God.  Wat komt er omhoog in de stilte en wat doe je daarmee? Inhoud: huiskamerconcert Stiltetour, lezingen, stiltewandeling, meditaties gedurende de dag, stiltefilm met bespreking, mogelijkheid tot massage en rust en ruimte van de bossen van Doorn.

Doorn: 11-13 maart 2022 QS Stilteweekend Basis (VOL)
Doorn: 13-15 mei 2022 QS Stilteweekend Basis, extra retraite. 

QS Stilte-5-daagse | eind zomer | bezinning en focus | Doorn

Tijdens deze vijf dagen (woensdagavond tot en met zondagmiddag) aan het eind van de zomer krijg je tijd om te verbreden en te verdiepen. De focus van deze stiltedagen ligt op het nadenken over het komende seizoen. Je ontwikkelt deze week een focus door het kiezen van een #oneword en leefregels die positief zijn voor jouw gewoontevorming. Lezingen, een schilderdag onder leiding van een professional en creatieve verwerking zorgen ervoor dat jij heel praktisch en concreet met je jaarthema aan de slag gaat.

Doorn: 24 – 28 augustus 2022 QS Stilte-5-daagse

  

QS Stilteweekend verdiepend : 1x per jaar | najaar | Doorn
In dit weekend vol bezinning ga je net als bij het Basis Stilteweekend de stilte in. Deze keer draait het hele weekend rondom een verdiepend thema. We gebruiken stilte als middel om dit thema uit te werken. Ook zijn er weer lezingen en creatieve verwerkingen om het onderwerp uit te diepen. Het is aan te raden om altijd eerst het QS Stilteweekend basis te volgen, zodat je ook de onderliggende gedachten achter de werkvormen begrijpt.

Doorn: 04-06 november 2022 QS Stilteweekend Verdiepend

Weten wat anderen meemaakten tijdens lezingen en trainingen? Lees hier reviews van de retraites.