Een midweek of weekend onthaasten en stilte oefenen kan tijdens de stilteretraites middenin de bossen in Doorn. Mirjam van der Vegt en team heten je welkom in het statige boshuis te Doorn waar je ruimte krijgt voor innerlijke verdieping door middel van meditatie, lezingen en creatieve inspiratie.

OVERZICHT QS STILTERETRAITES 2023

De retraites zijn over het algemeen snel volgeboekt. Geef je dus tijdig op

Doorn: 10-12 maart 2023 QS Stilteweekend Basis (VOL)
Doorn 19-21 mei 2023 QS Stilteweekend Extra
Denekamp: Leiderschapstrainingsretraite19 t/m 21 juni 2023
Doorn 23-27 augustus 2023 QS 5 daagse stilteretraite “Kiezen vanuit vertrouwen”
Doorn 03-05 november 2023 QS Stilteretraite Verdiepend
Denekamp: 20 t/m 22 november 2023

UITLEG PER QS STILTERETRAITE

QS Stilteweekend basis : 1x per jaar | voorjaar | Doorn

Tijdens dit onthaastende weekend ontdek je wat stilte doet met een mens en waarom het heilzaam is om deze momenten in je leven in te bouwen, ook in je relatie met God.  Wat komt er omhoog in de stilte en wat doe je daarmee? Inhoud: huiskamerconcert Stiltetour, lezingen, stiltewandeling, meditaties gedurende de dag, stiltefilm met bespreking, mogelijkheid tot massage en rust en ruimte van de bossen van Doorn.

Doorn: 10-12 maart 2023 QS Stilteweekend Basis (VOL)
Doorn 19-21 mei 2023 QS Stilteweekend Extra

QS Stilte-5-daagse | eind zomer | bezinning en focus | Doorn

Tijdens deze vijf dagen (woensdagavond tot en met zondagmiddag) aan het eind van de zomer krijg je tijd om te verbreden en te verdiepen. De focus van deze stiltedagen ligt op het nadenken over het komende seizoen. Je ontwikkelt deze week een focus door het kiezen van een #oneword en leefregels die positief zijn voor jouw gewoontevorming. Lezingen, een schilderdag onder leiding van een professional en creatieve verwerking zorgen ervoor dat jij heel praktisch en concreet met je jaarthema aan de slag gaat.

Doorn: 23-27 augustus 2023 QS Stilte-5-daagse Kiezen vanuit vertrouwen 

  

QS Stilteweekend verdiepend : 1x per jaar | najaar | Doorn

In dit weekend vol bezinning ga je net als bij het Basis Stilteweekend de stilte in. Deze keer draait het hele weekend rondom een verdiepend thema. We gebruiken stilte als middel om dit thema uit te werken. Ook zijn er weer lezingen en creatieve verwerkingen om het onderwerp uit te diepen. Het is aan te raden om altijd eerst het QS Stilteweekend basis te volgen, zodat je ook de onderliggende gedachten achter de werkvormen begrijpt.

Doorn: 03-05 november 2023 QS Stilteweekend Verdiepend

Denekamp Leiderschap vanuit de Kracht van rust – retraite en training olv Mirjam van der Vegt en Prof. dr. Gabriël Anthonio
2x per jaar | klooster Denekamp

Deze meerdaagse richt zich op leidinggevenden met een grote verantwoordelijkheid. Dat zijn bestuurders of managers en leidinggevenden in een professioneel kader.
Heb jij ook weinig tijd om stil te staan op je reis en bij je leiderschapsontwikkeling? Ga je op in de waan van de dag?
Gun jezelf een moment van waardevol stilstaan, om vanuit persoonlijke waarden in verbinding in beweging te komen. Zo maak jij het verschil.
Deze trainingsretraite gaat de reis naar binnen, op zoek naar jouw innerlijk kompas. Je ontdekt wat jij de wereld te bieden hebt als leider en hoe je daarin met kracht leiding aan kunt geven. We gaan aan de slag met de kracht van rust, focus vanuit waarden met duidelijke resultaten voor ogen. Hiermee zul je met minder moeite meer kunnen bereiken! (12-15 deelnemers).
Lees hier het hele programma.

Denekamp: 19 t/m 21 juni 2023
Denekamp: 20 t/m 22 november 2023

Ervaringen

Weten wat anderen meemaakten tijdens lezingen en trainingen? Lees hier reviews van de retraites.