Hij is er! Deze unieke Stilteagenda werd gemaakt in samenwerking met nieuwkomers uit het Naaiatelier. Bezinning, ruimte en bezieling voor elke week. 

Een agenda waar je van tot rust komt. Elke week een nieuwe open vraag rondom het thema Tijd Genoeg, ruimte voor wekelijkse dankpunten, schrijfruimte en maandelijkse verdiepende en inspirerende tips en uitwerking. Ook nieuwkomers en ex-vluchtelingen uit het Naaiatelier delen hun inspiratie. De zeefdruk op de voorzijde vind je bijvoorbeeld terug op hun prachtige bijpassende agendatasjes. Deze kun je apart bijbestellen via Het Naaiatelier. Zo deel jij mee in een nieuwe inspirerende interculturele community. Want we hebben tijd genoeg…

Het zijn geen asielzoekers, gelukszoekers of vluchtelingen. Ik ontmoette mensen zoals jij en ik, op zoek naar vrede. Ik geloof in het delen van de vrede en er samen naar zoeken – precies wat er in deze agenda gebeurt. — Janet ten Brinke, gastgezin voor een vluchteling.

Het Naaiatelier
Misschien heb je al eerder over het naaiatelier gelezen in het Boekenweekgeschenk van 2016  dat de gelijknamige titel had. Het Naailatelier biedt (ex)vluchtelingen een plek waar zij zich welkom en thuis voelen. Door samen te werken aan het StilteAgenda2018-project, het maken van de tassen en het aanbieden van zeefdrukworkshops geeft het Naaiatelier aan nieuwkomers in een periode van wachten en ontvangen de ruimte om ook iets te geven in de vorm van hun talenten en op die manier mens te zijn in alle facetten.

Gratis zeefdrukworkshops
Voor het project werd al eerder een succesvolle crowdfunding opgezet – dank voor al jullie medewerking!  Er zijn professionele machines aangeschaft, de eerste grote order tot tasjes is gegeven, zeefdrukworkshops zijn gehouden en is geïnvesteerd in de inhoudelijke samenwerking.

De agenda begint op maandag. Op zondag kun je wekelijkse dankpunten noteren als markering in de week. Bestellen is participeren in dit mooie project.