In overleg zijn er diverse workshops mogelijk. Ook is het mogelijk een workshop op maat samen te stellen. Een greep uit de mogelijkheden:

Stilstaan bij lichaam, ziel en geest (met massage)
Tijdens deze training werkt Mirjam van der Vegt samen met masseuse Bianca den Daas. Een workshop waarbij je inzicht krijgt in je balans in lichaam, ziel en geest en een heerlijke massage ontvangt.
Meer informatie >>

Stilstaan bij je relatie
Een liefdesverhaal kent dezelfde ingrediënten als een goede roman: liefde en romantiek, maar ook uitdagingen die de onderlinge verbondenheid testen. Aan de hand van romantechnieken en het concept ‘de reis van de held’ duikt u samen met schrijfster Mirjam van der Vegt in uw eigen liefdesgeschiedenis.
Meer informatie >>

Aan de slag in je buurt
Hoe kun je praktisch aan de slag in je eigen buurt en voorkom je dat je zelf niet opgebrand raakt? Een workshop met tips en ervaringen uit eerste hand.
Meer informatie >>

Traject of sessie schrijven
Voor alle zwoegende schrijvers, of would be-schrijvers geeft dit traject of enkele sessie inzicht in het proces van schrijven, of dit nu een roman is, of een non-fictieboek.
Meer informatie >>

Leerhuis in drie avonden
In drie avonden op zoek naar God in de stilte en leren van de kloostertraditie, speciaal voor kerken en gemeentes. In de training worden diverse vormen van stilte en Bijbelmeditatie aangeleerd. Vooraf, tussentijds en achteraf krijgen deelnemers praktische handvatten mee om ook thuis met het onderwerp aan de slag te gaan en te blijven. Geest, ziel en lichaam komen aan de orde. Neem voor meer informatie contact op.