Verlang je ernaar te werken uit je hart, zonder opgebrand te raken? 
De QS bedrijfstrainingen laten je investeren in vreugde, gezond tegenwicht, keuzes maken en zelfregie, waardoor je winst boekt op groei. Vanuit verbinding met je eigen hart en dat van het bedrijf ga je vanuit nieuwe ruimte aan de slag. 

De trainingen bieden nieuwe focus en vreugde voor werkgever en werknemer.
In een opbouw van sessies ga je aan de slag met je werkbalans, de waarden van waaruit je werkt, veranderregels, benedictijns timemanagement  en zelfsturing voor jezelf, team of bedrijf – met ervaring vanuit de kloostertraditie. Omdat een echte verandering tijd nodig heeft, word je tussen de sessies door op aansprekende manier opgefrist door vlogs van Mirjam van der Vegt met herder Sjoerd Stellingwerf. Vanaf het open veld reiken ze nieuwe ruimte aan – van waaruit blijvende verandering in het werkklimaat optreedt en mensen werken vanuit hun hart, zonder opgebrand te raken.

Wat levert het mijn bedrijf op?

 • Natuurlijk resultaat
 • Echte beschikbaarheid en luisterruimte voor wat werkelijk nodig is
 • Groter oplossend vermogen organisatie en meer flexibiliteit.
 • Hogere resultaten en meer focus
 • Rust en vertrouwen, vaste koers
 • Minder gejaagdheid.
 • Innovatie op duurzaamheid
 • Meer zelfsturing en zelfregie van individuen en teams

De sessies kunnen op verschillende manieren worden afgenomen

 • individueel; voor werknemers die worstelen met hun werkbalans, zelfsturing en/of tegen een burnout aanlopen.
 • in teams: om de onderlinge verbinding te stimuleren en vanuit vertrouwen en veerkracht aan de slag te gaan vanuit een zelfsturend vermogen.
 • organisatiebreed: inspiratiesessies om een frisse wind te laten waaien, verbinding en vertrouwen te creëren en elkaars hart te voelen kloppen.
 • voor vrijwilligers: Bied je vrijwilligers een cadeau op hartsniveau dat de verbinding met het bedrijf stimuleert.

Neem contact op voor de mogelijkheden en een gesprek

Reacties op trainingen

Mirjam van der Vegt heeft ons – medewerkers en vrijwilligers – op interactieve manier geïnspireerd rondom ons meerjarenbeleid thema. Ik was geraakt over de wijze van presenteren en de verbinding op ons thema en hoe zij harten heeft weten te raken. Mooi en een cadeau voor iedereen die verbonden is aan een organisatie.
Jolanda van Honk, manager Zorg en Welzijn PCSOH

Mirjam maakte op een mooie interactieve manier verbinding tussen de hedendaagse zorgpraktijk, haar eigen ervaring en het religieuze erfgoed van de zorg.  Je werd geraakt door de materie en was zo niet langer toehoorder, maar werd onderdeel van een proces van (zelf)reflectie. Voor herhaling vatbaar!
Marije Vermaas, projectleider Religieus Erfgoed Menslievende Zorg Reliëf

De ochtend die Mirjam bij ons verzorgde was één grote aanmoediging om balans in mijn leven te brengen, zowel in werk als privé. Mirjam zorgt op een plezierige manier voor een pauze. Het gaat over rust en stilte, maar er zit heel veel afwisseling in het programma. Ik zou iedereen aanraden om dit met regelmaat te organiseren. Daar gaat je werk alleen maar effectiever van worden. De investering heb je er snel uit.
Geert Jan van Dijk – Programmamanager Nederland bij Tear

Alsof er een briesje het bedrijf binnenwaaide: de stilte bracht ons op een laagdrempelige manier in de rust. Aanrader.
Yvonne Sparks – directiesecretaresse TEAR

Eindelijk het gevoel dat mijn werkgever snapt wat me beweegt. Het heeft me diep geraakt. 
Werknemer in de zorg

Op een ontspannen manier aan de slag met wat me te diepste beweegt en hoe ik dit toepas in mijn werk. Het werkte verbindend en ik kwam er opgeladen van thuis. Werknemer in de zorg