Annulering

Bij individuele training:
Indien gesprekken niet minstens 24 uur van te voren telefonisch zijn afgezegd worden deze volgens tarief berekend.

Bij meerdaagse trainingen of trainingen in een groep waarvan de organisatie in handen van QS/Mirjam van der Vegt is:
Wie vier tot twee weken van tevoren afzegt, betaalt 50% van het bedrag. Vanaf twee weken wordt 75% van het bedrag berekend. Tot 1 week voor de start is het helaas genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Deze regeling is omdat er geruime tijd van tevoren kosten worden gemaakt voor locaties en inhuren van medewerkers.

QS Retraites:
De QS Retraites zijn een product waarbij de annuleringsvoorwaarden worden gehanteerd van de locatie ter plaatse. QS/Mirjam van der Vegt is verantwoordelijk voor het inhoudelijke gedeelte, het organisatorische gedeelte ligt bij de locatie. In 2018 is dat het geval bij Het Brandpunt en Villa Fonti.

Bij lezingen:
Tot 1 week voor de start van de lezing wordt het trainingsgeld minus € 15,- administratiekosten teruggestort of niet berekend. Daarna is het helaas genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

In geval van annulering door de hoofdtrainer Mirjam van der Vegt (bijvoorbeeld in geval van te weinig deelnemers) wordt het trainingsgeld geretourneerd. Ook bestaat in dit geval de mogelijkheid de aanmelding – zonder verdere kosten – door te laten schuiven naar de volgende training.