QS Stilteretraites
Ontdek nieuwe ruimte en focus door verandering van perspectief. Een weekend of midweek onthaasting met inspiratiesessies, Bijbelse stiltemeditaties, wandeling en mogelijkheid tot massage in een rustgevende omgeving – naar aanleiding van de Stiltelijn.
Meer informatie >>

QS Stiltetraining intensief
De intensieve stiltetraining geeft je een oefenproces cadeau waarin je leert leven en werken vanuit je hart, zonder opgebrand te raken. Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.
Meer informatie over QS Stiltetraining individueel >>
Meer informatie over QS Online stiltetraining >>

QS Bedrijfstrainingen
Een gezonder werkklimaat en betere resultaten? Stressreductie en werken vanuit het hart zonder opgebrand te raken? Hoe dat kan, ontdek je tijdens de bedrijfstrainingen. Werken vanuit je kracht, waarden en vertrouwen.
Meer informatie >>

Stiltelezingen & workshops
Een Stiltelezing of workshop wordt altijd in overleg aangepast op jouw specifieke wensen en doelgroep, waarbij er verschillende invalshoeken mogelijk zijn – naar aanleiding van de Stiltelijn.
Meer informatie over (stilte)lezingen >>

Stiltetour
Musicus Ronald Koop en Mirjam van der Vegt nemen je tijdens deze muzikale en verstillende avond mee op stiltereis naar je hart – naar aanleiding van de Stiltelijn.
Meer informatie en data voor de stiltetour >>

Stiltewandeling
Deze Stiltewandeling vol Benedictijnse kloosterwijsheden en (roman)verhalen is een reis die je brengt bij de bronnen waar jij uit leeft. Met praktische lessen uit de natuur – naar aanleiding van de Stiltelijn.
Meer informatie >>

Annuleringsvoorwaarden
Lees hier de voorwaarden om een training te annuleren.