Greep uit de agenda: inplannen najaar

In het najaar staat er weer inspiratie op het programma die het waard is om nu al in te plannen in de agenda. Want vaak is ruimte ervaren, tijdig ruimte creëren. Daarom hierbij een greep uit de agenda.

Nieuwe stiltetour najaar
Wij kijken terug op een bijzondere voorjaarstour Herademen met de Psalmen en velen met ons. Wegens grote belangstelling zijn er in het najaar opnieuw drie data waarop we het land ingaan.
Vroegboekers (voor 1 augustus bestellen) maken kans op 1 van de 10 cd’s of boeken Herademen met de Psalmen. www.truetickets.nl/stiltetour

Stiltetour 7 maart 2015-23 (Medium)

Stilteweekend najaar
Ook het stilteweekend gaat wegens grote belangstelling op herhaling. 30 oktober- 2 november zijn de data waarop je welkom bent in het statige boshuis in Doorn. Geschikt voor man en vrouw, of als echtpaar. Meld je tijdig aan om teleurstelling te voorkomen. Meer info klik hier.

brandpunt

Met een groep of kring Herademen met de Psalmen
In het najaar beginnen in gemeenten vaak kringseizoenen. Het boek Herademen met de Psalmen wordt door veel kringen en groepen – soms zelfs door een hele gemeente – als materiaal gebruikt om met elkaar op reis te gaan met de Psalmen. Inclusief bonusmateriaal van de gelijknamige cd. Meer informatie en een inkijkfragment hier in te zien.

Boek en cd ST 2015 001

Inspiratiedagen Zin in zorg
Werk jij in de zorg en verlang je naar hernieuwde bezieling? Bezoek dan de inspiratiedagen Zin in zorg, alleen of met je team. Bijzonder is dat meeste zorginstellingen zijn ontstaan vanuit kloosters, en zij willen hun erfgoed graag doorgeven. Een interactief inspirerend programma op mooie locaties.

eticket