Terug naar het overzicht

Deel Koffie en Rust en zet (h)eerlijkheid op de kaart

Iemand verwennen met koffie en rust en tegelijkertijd een stukje recht brengen? Wij zijn hier enthousiast over en daarom kun je voor de feestmaanden een eerlijk pakket samenstellen voor je werknemers, vrienden of jezelf. Hiermee deel je eerlijke koffie en rust en steun je tegelijkertijd anderen die dit nodig hebben.

Wij zijn geraakt door de verhalen achter de producten. Bestel je pakketten bij voorkeur voor 20 november, dan heb je ze op tijd binnen voor de feestmaand.

Gift voor Jane Acheloi
Het bijzondere verhaal van Jane Acheloi staat opgetekend in De kracht van rust. Deze vrouw uit Oeganda laat mensen in haar land opstaan uit armoede en onrecht. Haar organisatie kreeg in coronatijd een enorme klap en ook brak de varkenspest uit. Maar Jane is een professional en heeft een visie. Samen met een team heeft zij een plan uitgewerkt om er bovenop te komen. Wij ondersteunen haar graag.

80days koffie
80days produceert eerlijke specialiteitskoffie uit Nepal. Oprichters Ben en Linda werden tijdens hun bezoek aan Nepal in 2015 erg geraakt door de gevolgen van de enorme werkloosheid. Ze zagen hoe vooral mannen, noodgedwongen naar het buitenland vertrokken om daar, onder niet al te fraaie omstandigheden, geld te verdienen om zo hun gezin te kunnen onderhouden. Hieruit is 80days geboren! Koffie kan na het zaaien pas na drie jaar worden geoogst. En dan zit er nog zo’n 80 dagen tussen het plukken van de koffiebes en het moment dat jij ervan kan genieten.
80days wil zoveel mogelijk banen creëren. Ze geven nieuwe boeren alle middelen om koffie te verbouwen: plantjes, compost, irrigatie, een koe (voor de compost) en een vakopleiding. De boer brengt zijn land en arbeid in. Boeren hoeven zich niet druk te maken over de verkoop en de marketing van hun koffie. 80days neemt de koffie gegarandeerd en tegen een erg goede prijs van de boer af.
Lees het volledige verhaal op www.80dayscoffee.com

Stel hier je eigen pakket samen

Ben je een bedrijf dat een andere voorkeur heeft in grote oplages? Neem even contact op via het contactformulier. 

Over de boeken in het pakket:

De kracht van rust (voor algemeen publiek)
Deze bestseller staat al op vele lijstjes, zo horen we uit de reacties. Op zoek naar heel praktische levenslessen rondom rust, met verrassende verhalen? Dit boek is een echte aanzet tot meer rust. Meer info op www.dekrachtvanrust.nl

Leren van bomen (wanneer je wilt leren uit de Bijbel)
Ben je nieuwsgierig wat bomen je leren? In dit boek ontvang je 50 meditaties rondom bomen uit de Bijbel, plus ontvang je de online variant via email. Zo kun je de meditaties ook al wandelend beluisteren.
meer info via www.lerenvanbomen.nl 

Eeuwenoude stilte + leesbeleving (voor algemeen publiek)
Dit prachtige koffietafelboek rondom stilte is een lust voor het oog en het hart.
Samengesteld met meerdere kunstenaars en voor deze feestdagen met een 7daagse leesbeleving in samenwerking met kerkfotografe Diana Nieuwold. Lees alle informatie op www.eeuwenoudestilte.nl

 

Blijf op de hoogte

Ik ben nog niet klaar, maar ik houd er wel mee op (boer Jan)

Mirjams Leestafel

Schrijf je in voor Mirjams Leestafel en ontvang inspiratie en onthaasting voor je dagelijks leven.