Stiltedagboek

Maak mij wijd in de liefde en leer mij erin te zwemmen, zei Thomas à Kempis ooit.
Als jij ook verlangt naar een verfrissende duik in Gods woord, biedt dit stiltedagboek je daartoe de gelegenheid. Duiken in Gods woord is je onderdompelen in de Bron en vernieuwd weer bovenkomen. Het is drinken en verzadigd raken, tijd verliezen en eeuwigheid terugkrijgen. Door de vorm van de meditaties (lectio divina) zul je de woorden van God zelf proeven en beleven. Lees wat God zegt over rust, verwondering, liefde en ontvankelijkheid. Een liefdevolle confrontatie met je eigen bezige bestaan.

Het is bij het lezen van dit boek geen probleem als je niet gelovig bent – God dringt zich niet aan je op. Wel ga je mediteren met de Bijbel, het meestgelezen boek ter wereld.
​Ontdek wat daarin staat over rust en liefde.

Bestel hier het Stiltedagboek.

Reacties op het boek/media
De kaars aansteken, neerknielen, fluisteren en luisteren.
De kaars doven, opstaan, de dag ingaan en denken: Morgen mag ik weer.

Annemarie van Heijningen-Steenbergen (columnist, schrijver, spreker)

Gefascineerd heb ik gelezen in dit stiltedagboek. Er ging een nieuwe wereld voor mij open wat stilstaan betreft: stilstaan bij God, je medemens en jezelf. De sublimiteit van onthaasten, zoals in dit dagboek omschreven, maakt het lezen van dit boek tot een zeer waardevolle ervaring.
Jan van den Bosch (presentator Hour of Power)

Dit inspirerende en confronterende boek wijst naar de ontbrekende plek in mijn leven: tijd nemen om te luisteren naar God. Vaak spreek ik teveel. Mirjam daagt me uit om een oude lievelingspsalm opnieuw te zingen en beleven: Merk op, mijn ziel, wat antwoord God u geeft.
Arie van der Veer (Nederland Zingt, presentator en schrijver)

Dit kostbare boek geeft je puur goud. Het brengt je terug naar de stilte en naar de Bron waar je ziel naar verlangt. Je wordt geïnspireerd en geconfronteerd, maar bovenal laat dit prachtige boek je wandelen met de almachtige God en liefdevolle Vader.

Carianne Ros (christentherapeut en schrijver van het boek Rust)

Een prachtig dagboek. Mirjam put op inspirerende en beeldende wijze uit het Levende Woord als de Bron voor dagelijkse meditatie. Een aansporing om stil te worden en uit te zien naar een ontmoeting met God in de overpeinzing van Zijn woord.
Marianne Groen (coördinator retraitecentrum De Spil)

Direct bestellen