Herademen met de Psalmen

Dit boek neemt de lezer mee op een verstillende tocht langs veertig psalmen. Laat je inspireren en troosten door deze eeuwenoude liederen in de vorm van veertig stiltemeditaties volgens methodes uit de kloostertradities. Samen op pelgrimage met David en andere Bijbelse dichters. Hoogte- en dieptepunten komen aan bod.

Bij elke meditatie zijn reflectievragen en creatieve groepsopdrachten opgenomen. Daarom is deze uitgave uitermate geschikt om individueel of in groepsverband te gebruiken. Doordat het boek een gebonden uitvoering heeft, blijft het jarenlang mooi.

Bestel hier het boek.

Geschikt voor kleine groepen
Met uw kerk of gemeente de Bijbel opnieuw en anders ontdekken? Het boek Herademen met de Psalmen is geschikt voor kringen en kleine groepen.
* 40 uitgebreide stiltemeditaties
* Hardcover, 192 bladzijden, leeslint
* Incl. gratis bonus-mp3’s
* Mogelijkheid gemeenteavond/lezing als introductie op het thema

Inkijkexemplaar

Reacties

We hebben dit boek gebruikt op onze kring en het werd een hele goede en bijzondere avond! Verrast door het effect van stilte en de persoonlijke verhalen die dit bij mensen opriep.

Wat een verrassende kringperiode hebben we gehad. De Psalmen kwamen op een nieuwe manier heel dichtbij ons eigen leven. Een enorme verrijking.

Mooi is dat er in deze studie voor ieder wat wils zit. Je hoeft niet alleen maar stil te zitten, dat vond ik wel fijn.

Direct bestellen