Herademen met de Psalmen

Dit boek neemt de lezer mee op een verstillende tocht langs de psalmen. Laat je inspireren en troosten door deze eeuwenoude liederen in de vorm van veertig stiltemeditaties volgens methodes uit de kloostertraditie. Samen op pelgrimage met David en andere Bijbelse dichters. Hoogte- en dieptepunten komen aan bod.

Bij elke meditatie zijn reflectievragen en creatieve groepsopdrachten opgenomen. Daarom is deze uitgave uitermate geschikt om individueel of in groepsverband te gebruiken. Doordat het boek een gebonden uitvoering heeft, blijft het jarenlang mooi. Bestel hier het boek via Boekenwereld. 

Herademen met de Psalmen op de gemeentekring
Met uw kerk of gemeente de Bijbel opnieuw en anders ontdekken? Het boek Herademen met de Psalmen is geschikt voor bijbelstudie-groepen.
* 40 uitgebreide stiltemeditaties
* Hardcover, 192 bladzijden, leeslint
* Incl. gratis bonus-mp3’s
* Mogelijkheid gemeenteavond/lezing als introductie op het thema

Inkijkexemplaar

Reacties op de meditaties uit Herademen in groepsverband:

We hebben dit boek gebruikt en het werd een hele goede en bijzondere avond! Verrast door het effect van stilte en de persoonlijke verhalen die dit bij mensen opriep.

Wat een verrassende kringperiode hebben we gehad. De Psalmen kwamen op een nieuwe manier heel dichtbij ons eigen leven. Een enorme verrijking.

Mooi is dat er in deze studie voor ieder wat wils zit. Je hoeft niet alleen maar stil te zitten, dat vond ik wel fijn.

Reacties op de meditaties in het algemeen
De vorm van de meditaties zijn ook terug te vinden in het Stiltedagboek -365 Bijbelmeditaties. Reacties daarop:

De Bijbel is opnieuw voor mij gaan leven door de manier waarop ik mee op weg wordt genomen. Wat een vrucht en zegen ontvang ik iedere dag. (Gerard, lezer)

Fascinerend; er ging een nieuwe wereld voor mij open wat stilstaan betreft: stilstaan bij God, je medemens en jezelf. Wat een waardevolle ervaring! (Jan van den Bosch, presentator Hour of Power)

Stiltetour Herademen met de Psalmen bij het boek
Bij dit boek hoort de vernieuwde stiltetour.