Durf te leven

Dit boek neemt de lezer mee op een avontuurlijke reis van angst naar verlangen.

Vrijwel ieder mens leeft met angstgevoelens. Je bent misschien bang er niet bij te horen, de boot te missen, je leven niet onder controle te hebben of er is de angst dat jij of een geliefde zomaar iets ergs kan overkomen. Iedere keer als een angstig scenario uitkomt, word je bevestigd in je vermoeden: het leven is onveilig. Het ontvankelijk leven als een kind lijkt daarom steeds moeilijker naarmate de jaren verstrijken. Mirjam van der Vegt ging op onderzoek uit nadat zij en haar gezin op wonderlijke wijze een zwaar auto-ongeluk overleefden. Op welke manier reageer je op crashes in je bestaan, en hoe kun je vrij bewegen? Hoe maak je de reis van je angst naar je verlangen? Elk hoofdstuk bevat praktische opdrachten en Bijbelse meditaties rondom het thema.

Het boek is hier te bestellen. 

Lezersreacties
Een echt en oprecht boek dat de mens achter de angst zichtbaar maakt. Durf te leven leest als een roman met hedendaagse verhalen en brengt onder woorden wat vaak verborgen blijft. Een aanmoediging om je kwetsbaarheid te tonen. (Ton Kasteleijn, trainer en coach bij semfer.nl)

Een enorm inspirerend en bemoedigend boek vol herkenning. Het geeft je energie en zin om je diepste verlangen uit te leven. Een absolute aanrader! (Yolenta Pater, loopbaancoach aangesloten bij Fluger)

Complimenten hoe in dit verhaal een complex en vernietigend thema fenomeen als angst onder woorden wordt gebracht. Mooie meditaties en praktische oefeningen helpen je om vrijer te leven. (Arie de Rover, counselor en spreker)

Theologie en psychologie gaan hier hand in hand. Een prachtboek voor wie niet langer beheerst wil worden door wat voor angst dan ook. (Carianne Ros, schrijver en personal coach bij Total Balance)

Direct bestellen