De kracht van rust

8 tegendraadse lessen over werk en het goede leven

Je agenda zit vol en in je hoofd is het druk. De balans tussen werken en rusten is kwijt. Hoe zorg je ervoor dat je weer met plezier je leven leidt? Mirjam van der Vegt laat in 8 tegendraadse lessen zien wat rust nemen doet voor onze gezondheid. Rust verhoogt de kwaliteit van ons werk en leven aanzienlijk. Van der Vegt laat met de inspirerende verhalen van o.a. rapper Typhoon, bergbeklimmer Katja Staartjes en bisschop Ancelimo zien dat je in goed gezelschap verkeert wanneer je even gas terugneemt. Bij het boek kun je een 8-weekse leestraining volgen die je helpt de lessen uit het boek praktisch te maken.
bannertje leesbeleving

Zij lazen De kracht van rust:

Deze inspirerende persoonlijke tekst is rijk, bemoedigend en uitnodigend. Aandachtig te lezen, traag en rustig zoals een monnik door de kloostergangen schrijdt. Het boek nodigt je uit naar de innerlijke werkplaats te komen, daar waar je je soms alleen waant maar niet bent. Een prachtboek op hartsniveau!
Prof. dr. Gabriël G. Anthonio
Dit inspirerende boek is een echte uitdaging voor vele professionals. Nuchter en tegelijkertijd een aanmoediging tot vertrouwen in meer dan alleen de ratio.
Bart van der Vegte, adviseur publieke sector
De kracht van rust brengt mij naar de trage vragen van mijn leven en ons bestaan. Niet alleen wijst het boek naar je oneindige binnenwereld, maar richt een mooie blik naar buiten om van anderen te leren. Zo is rust geen kunst, maar een levenswijsheid!
Minella van Bergeijk, directeur Tear Nederland
Dit boek is een ode aan rust en ontspanning. Zo nodig in de huidige digitale tijd met constante veranderingen.
Katja Staartjes, atlete, bergbeklimmer en trainer
Prachtige bloemlezing aan inspiratie om jouw persoonlijke rustmomenten vorm te geven in deze hectische tijd.
Arthur Reuvers, directeur van de Stoutgroep

Wil je alleen het boek bestellen via Boekenwereld, dan kun je ook via onderstaande link direct bestellen. De link hierboven leidt je rechtstreeks naar het boek + de leesbeleving.
Direct bestellen