03 maart 2023

Stiltetour met Mirjam van der Vegt en Ronald Koops – Voorschoten

Stiltetour: Van presteren naar liefhebben Tijdens het nieuwe programma van de Stiltetour reis je op met Simon Petrus, een visser uit de Bijbel. De visser van grote hoogtes en diepe dalen. Een man die moest presteren in zijn leven, wilde hij zijn boterhammen op tafel krijgen. Petrus werd uitgenodigd om lief te hebben en faalde daarin. Je gaat samen met Petrus op reis van tekort naar verbondenheid. Van lege handen naar een nieuwe roeping.

Samen met Petrus op weg van presteren naar liefhebben. Je leert net als hem de basis van vertrouwend ontvankelijk leven, zonder je temperament te verliezen. Stiltetrainer Mirjam van der Vegt en musicus Ronald Koops brengen je – door een verbeeldende reis met muziek en stiltewoorden – terug in je eigen hart en dat van God.

Nieuw aan deze tour is dat je de weken voorafgaand aan de avond al wordt meegenomen door middel van een bijbelrooster dat je kunt downloaden als je een kaart hebt besteld (je ontvangt hier te zijner tijd apart bericht over).

Stiltetour  De vorige Stiltetours werd buitengewoon goed ontvangen door de bezoekers (gemiddelde waardering: 9). Ook met deze tour hopen Mirjam en Ronald dat de bezoekers opnieuw ervaren wat er in Psalm 62 staat: ‘Mijn ziel vindt alleen haar rust bij U’.

Ja! Ik wil me graag aanmelden voor deze avond