31 maart 2023

Boekconcert nieuw boek “Leven is leren” van Mirjam van der Vegt – levenslessen in combinatie met concert Anne Don

Welkom op dit muzikale boekconcert waarop het nieuwe boek Leven is leren van Mirjam van der Vegt wordt gepresenteerd door middel van een interactief concert.

Singer songerwriter Anne Don zingt gevoelig, dicht op het hart. Samen ontdekken we levenskunst.

Aanmelden
Je reserveert je plek door een gesigneerd exemplaar aan te schaffen, dat je bij binnenkomst ontvangt in deze bijzondere locatie. Geniet van een hapje en drankje van Caspian Food en laat je meenemen door bijzondere levenslessen die vrede brengen. Er is beperkt plek, dus meld je tijdig aan.

Locatie
Huis van Vrede Kanaleneiland. Trumanlaan 70-72. Makkelijk bereikbaar met trein en tram, gratis parkeren in omliggende straten.

Programma
19.30    Inloop onder genot van hapje en drankje van Caspian Food in Huis van Vrede. Je ontvangt jouw gesigneerde exemplaar bij binnenkomst.
20.00    Een concert vol levenslessen. Onder leiding van singer-songwriter Anne Don wordt je interactief meegenomen in levenslessen met een muzikale omlijsting.
Er is na afloop ook een boekentafel aanwezig, je kunt kijken bij de producten van het naaiatelier en er zijn kunstenaars aanwezig met hun werk.
22.00    Einde