10 februari 2024

10 februari: Artist Alive

Call the artists, call out the creatives!

Aan wie mag jij dit doorgeven? Ook voor studenten van creatieve vakken. Dit is een oproep voor alle kunstenaars en creatieve bedieningen in ons land. Deel deze oproep gerust. We merken dat het de tijd is, om gezamenlijk de invloedsfeer van de kunsten, en creativiteit voor Gods troon te brengen. Hierover ligt een machtig plan van God.

Deze gratis dag is bedoeld voor hen die creatief actief zijn en God dienen in een professionele wijze, met welke kunstvorm dan ook. Beeldende kunst en performing arts; bv: creatieve coaches, kunstenaars, studenten in kunstvakken, docenten van creatieve vakken, theatergroepen, acteurs, clowns, dansers, fotografen, schrijvers, beeldende kunstenaars, choreografen, kindertheatermakers, dansschoolleiders, videograven, regisseurs, fotograven, bodypainters, decorateurs, tattoe-artists, grafitty-artists, hoveniers, koks, enz.

Deze gratis dag wordt georganiseerd met 3 organisaties door Erica Duenk, Jennifer Bakker en Carla Veldhuis. Tijdens deze dag is er creatieve worship, toerusting en bekrachtiging door God voor de deelnemers.

Tijdens de dag zijn lezingen en verwerkingen en Ted-talks met relevante onderwerpen door creatieve coaches.

10 februari 2024 10-17.00, Nieuwgein.

Opgave is nodig via: https://forms.gle/nuhHWYff5S2RQoSV8