16-20 september 2019: QS Stiltemidweek – Villa Fonti (Italië) (VOLGEBOEKT)

Een midweek herbronnen en bezinnen tussen de olijfbomen in Italië? Dat doen we elke keer in Villa Fonti; een Italiaans landhuis dat gerund wordt door de Nederlandse gastvrouw Ada Vader. Het is elke keer genieten en de weken zitten om die reden snel vol. Geef je dus nu op!

Een midweek lang onthaasten op een plek waar ruimte vanzelfsprekend is, meer leren over verstilling in de praktijk van je leven, Gods stem leren verstaan met al je zintuigen en je passie herontdekken. Natuurlijk krijg je elke dag heerlijk te eten onder de pergola en ontdek je ook meer van het achterland. Goed om te weten: deze retraite is christocentrisch van aard. Maar ook als je niet gelovig bent, ben je welkom. God dringt zich niet aan je op en je mag komen zoals je bent.

  

Programma
Maandagmiddag kom je aan op Villa Fonti. Daarna volgen vier dagen met drie verschillende lezingen, (stilte)wandelingen op diverse locaties en dagelijkse meditatie. Ook staat een bezoek een de bergmassief/kloof Golan Furlo op het programma, evenals pasta maken en proeverij van lokale producten. Een van de vier dagen staat geheel in het teken van de stilte, de rest van de dagen kan er gedeeltes van de dag ook gesproken worden. De lezingen,wandelingen, meditaties en excursies zijn in groepsverband, de rest van de tijd vul je zelf in naar eigen behoefte. Er is genoeg ruimte om jezelf terug te trekken, maar desgewenst kun je ook meer met elkaar optrekken.

De lezingen hebben andere thema’s dan de week in mei. We gaan deze keer in op het leven vanuit balans, vertrouwend leven en verbindend communiceren – met bijpassende meditaties. De lezingen hebben de volgende thema’s Levenskunst: evenwicht of tegenwicht, De balans van Petrus, Vertrouwend leven. Je gaat met praktische handvatten weer terug naar huis.

Bekijk hier een overzicht van het programma.

Datum
16-20 september 2019

Locatie
Villa Fonti, Orciano di Pesaro, Le Marche, Italië

Groepsgrootte
Maximaal 10 personen

Kosten per persoon
2 persoonskamer: € 920 (inclusief BTW)
1 persoonskamer: € 995 (inclusief BTW)

Inclusief
Logies in een mooie kamer, 4x ontbijt, 4x lunch en 3x driegangen diner, koffie en thee, transport van en naar het vliegveld, alle programmaonderdelen, bed en badlinnen, alle voorzieningen op het terrein en de beschikking over het gehele huis. Eveneens krijg je een gratis massage van nek en schouders aangeboden. Plus na afloop van deze week een 10 delige vlogserie rust vanuit de schaapskooi in je mailbox twv 100 euro.

Exclusief
De kosten van de vlucht of reis. Je bent zelf verantwoordelijk voor de organisatie van je reis. Tip: Ryanair heeft goedkope vluchten vanuit Düsseldorf-Weeze (vertrekpunt vliegveld Weeze) naar Ancona.

Inschrijven
De QS Stiltemidweek is te boeken via www.villafonti.it/contact,  onder vermelding van QS Stiltemidweek september 2019 en je NAW gegevens.

Of check: https://www.villafonti.com/stiltemidweek/

Annulering volgens de voorwaarden van Villa Fonti: je krijgt een deelfactuur toegestuurd voor een bedrag dat gelijk staat aan de annuleringskosten. Na betaling is je reservering definitief. Neem voor meer informatie en praktische vragen contact op met Ada Vader.

Reacties op de QS Stiltemidweek

Wat een enorme vreugde heb ik deze week ervaren in inhoud en genieten van het Italiaanse leven. In een woord: TOP!

Het was inspirerend, liefdevol, uitdagend, zegenrijk en bemoedigend. En als man zeg ik: zeker ook voor mannen geschikt!

Verrassend, gevarieerd en intens zonder dat ik enige druk heb ervaren om ergens aan te voldoen. Heeft echt innerlijk iets gedaan met mij. Ook de locatie is uitermate geschikt om de stilte helemaal in je wezen te voelen.

De massages, het wandelen, de liefderijke woorden, de locatie, de gastvrijheid heb ik diep ingedronken. Ik ontdekte het kind in mezelf.

Het was spannend, eng, mooi, bijzonder, ontroerend en smaakt naar meer!

Een uitgebalanceerd programma met interessante lezingen, prachtige wandelingen en natuur, gastvrijheid en lekker eten. Ik ben dichterbij God gekomen en vond de sfeer liefdevol, open en verbonden.

Ik heb gesmuld….zowel geestelijk als lichamelijk. Proef dat het leven goed is.

In een periode van rouw was deze week een troostende helende deken van God.

Vogels zingen
Rust gezaaid
Olijven geuren
Vrede waait

Liefde mijmert
Zonlicht streelt
Weldaad voedt
Stilte heelt

Schepping flonkert
Onrust verlaat
Uitzichten lonken
Eden bestaat.

Babke de Jong, deelnemer mei 2017