Koester je hart

Dit is een boekje om stil van te worden. Mirjam van der Vegt neemt je mee op reis naar je hart. Een weg die je van uiterlijke stilte, door de woestijn van je leven, naar innerlijke stilte brengt. Een avontuurlijke reis langs drie treden. Deze tocht heeft een bijzondere eindbestemming: de rust die God belooft te midden van alle omstandigheden. Met levendige voorbeelden, anekdotes en spreuken word je aangemoedigd om uit het jachtige bestaan te stappen en op adem te komen bij de Bron van Liefde. Veertig praktische tips helpen je daarbij op weg. Van benedictijns ‘piekeren’ en kloosterbier tot Lectio Devina en zwijgend eten; overal is de stilte aanwezig. Voor iedereen die snakt naar een handvol rust.
Loop langzamer, word stiller:
het leven heeft al zoveel in zich, voordat wij er iets van ‘maken’.

5e drukfebruari 2012 | 144 pagina’s | paperback | € 12,90 | ISBN: 9789023920755 | nominatie PCB prijs 2013

Reacties op het boek/ media:
Hoewel we allemaal behoefte hebben aan stilte, kan het in de praktijk brengen beangstigend zijn. In dit boekje word je stap voor stap geleid naar een leven vol rustmomenten en intimiteit met God. Het is een juweeltje: de tips zijn zo aansprekend dat je het liefst direct wilt beginnen!
Marlies Medema – Eva

Dit boekje heeft me anders leren kijken. (man, 48)

Wat een bijzonder boek; het maakt je bewuster en leert je Leven met een hoofdletter. Ik heb het aan al mijn vriendinnen cadeau gegeven. (lezeres)

Het kaarsmoment: http://www.youtube.com/watch?v=O5SiLZUkwKQ

Proef de stilte: http://www.youtube.com/watch?v=xBua1yt-4Rw&feature=youtu.be

Werken in de tuin: http://www.youtube.com/watch?v=1wluaMKUjjM

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest